El regreso de la gamba de Palamós
El marisc es converteix en el producte estrella del Nadal i arriba als 120 euros
Nou restaurants de Calonge i Sant Antoni inicien avui el Menú de la Badia
Diari de Girona - 12/10/2007
El cuiner José Andrés promou la gamba i el peix de la llotja en un programa per als EUA
En Jordán i la gamba de Palamós a Madrid
Diari de Girona - 08/09/2007
Las gambas vuelven a los grande
L´hotel de Madrid Intercontinental té un menú amb la Gamba de Palamós
Diari de Girona - 21/08/2007
El Menú de la Gamba acaba servint uns 13.000 comensals
El menú de la gamba comença a 13 restaurants de Palamós, Sant Antoni i Calonge
Tretze restaurants de Palamós i Calonge ofereixen des d'avui el menú de la gamba
Les captures de gamba van pujar un 50%, el 2006, a Palamós
Les captures de peix a la Costa Brava es recuperen i creixen un 10,6% el 2006
Un 15% dels pescadors de Palamós han deixat l'activitat des del 2002
La confraria de Palamós bat el seu rècord el 2006 facturant 11 milions
El mal temps i la poca captura provoquen un increment del preu del peix i el marisc
Les escasses captures pel mal temps disparen el preu del peix i del marisc
El volum de pesca de la gamba rosada baixa al voltant del 50 per cent en 25 anys
La normativa de la marca Gamba de Palamós es pot aprovar durant aquest any
El Menú de la Gamba tanca amb un 30% menys d´àpats
La pesca de la gamba de Palamós es normalitza amb 450 quilos diaris
El ciclista Melcior Mauri es compromet a ser un bon embaixador de la gamba
Diari de Girona - 07/07/2006
Una altra edició de la campanya gastronòmica Gamba de Palamós
Els pescadors capturen gamba i es pot oferir en el menú gastronòmic
Control de l´oferta fraudulenta
El menú de la gamba de Palamós, Calonge i Sant Antoni començarà oferint escamarlans
A Palamós es torna a no pescar gamba i hi ha pocs escamarlans
El Menú de la Gamba es pot suspendre per falta de marisc
Els pescadors de Palamós fa tres setmanes que no capturen gamba
Canons submarins vitals per a la gamba i l´anxova
El valor de la pesca de Girona cau un 8% per la baixa captura de gamba a la Costa Brava
Diari de Girona - 08/03/2006
Els pescadors reclamen una veda de dos mesos a causa de la manca de gamba
Els pescadors de Palamós es plantegen demanar una veda biològica de dos mesos per a la gamba
La Confraria de Pescadors de Palamós obté els pitjors resultats de la dècada
Diari de Girona - 13/01/2006
El mal temps i la crisi de la gamba fan perdre 1 milió i mig de e als pescadors de Palamós
Diari de Girona - 09/11/2005
La falta de captures obliga a oferir el Menú de la Gamba al setembre
Les pèrdues en les captures de gamba pugen a 600.000 euros
La pesca de gamba a Palamós és 10 cops inferior a l´habitual
La confraria de pescadors de Palamós afirma que la manca de gamba és puntual
L'Ajuntament de Palamós dedica 4.000 euros a les 3 campanyes gastronòmiques
Un treball sobre la pesca de la gamba guanya el premi de Recerca Vila de Palamós
Diari de Girona - 23/10/2004
El menú de la gamba de Palamós es farà aquest setembre perquè se'n torna a pescar força
Crearan una normativa per regular l'ús de la marca Gamba de Palamós
Desapareix l'esquer «gamba de Palamós» de les cartes dels restaurants
Restaurants de Palamós ofereixen el menú de la gamba de Palamós tot i que no se'n pesca
Els pescadors de Palamós fa més de dos mesos que no troben gambes
Comença la campanya del Menú de la Gamba
Onze restaurants de la badia de Palamós-Sant Antoni renoven El Menú de l'Olla de Peix
Restauradors de Palamós incorporen els menús de Sant Antoni i Calonge
El pont de Pedra de Girona torna a ser un aparador per al Menú de la Gamba
La recuperació de les captures obre la temporada del Menú de la Gamba
Organitzen a Palamós unes jornades per apropar la recerca científica al món pesquer
Els gironins podran degustar gambes fregides dijous al Pont de Pedra
El CIT de Palamós farà avui la III Fregida popular de gamba fresca a la Rambla de Girona
Els gironins es tornen a llepar els dits amb la Fregida Popular de gamba fresca a la Rambla
Nou empreses de Palamós promocionaran els seus productes al Mercat del Ram de Vic
Xucla el cap i llepa’t els dits
L’estrena del “Gamba de Palamós”
La gamba de Palamós es presenta dimarts a Expocultura
El Consell del Baix Empordà torna a promoure en fires els productes alimentaris de la comarca
Palamós s’afegeix a Sant Antoni i Calonge en la promoció de la gamba amb menús a preu reduït
Els restaurants de Sant Antoni promouen la gamba de Palamós
Peixos i marisc que arriben als ports gironins
Los Sitios – 17/03/1983
Els pescadors gironins van fer sentir la seva veu a Madrid
El Pòsit de Palamós torna a tenir gambes
La gamba de la costa no necessita àcid bòric
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada